hyresratt-stockholm.se: Hyresrätt i Kungsholmen

Hyresrätt i Kungsholmen

Om Kungsholmen
Kungsholmen är en del av Stockholms innerstad, beläget norr om Riddarfjärden. Stadsdelen består av vackra sekelskiftsbyggnader och med gångavstånd till vattnet. På Kungsholmen ligger härliga Rålambshovsparken. Här finns lekplatser, badstrand och promenadväg utmed vattnet som leder till Stockholms Stadshus. Kungsholmen är helt klart en mycket populär stadsdel då den både är nära till vattnet och ligger mitt i Stockholm stad.Service och kommunikation på Kungsholmen
På Kungsholmen finns många vackra promenadstråk, restauranger och butiker. Kungsholmens knutpunkt för kommunikation är Fridhemsplan tunnelbanestation. Här passerar både den blå och gröna linjen, samt många innerstadsbussar med avgång var femte minut.Länkar om Kungsholmen:
Karta över Kungsholmen

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresrätt. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Mere i denne kategori: « Vasastaden Årsta »

Icon CO2 neutral website English transparent.png